Managed hosting door True

WLAN Controllers met nieuwe versie van LCOS

Dit artikel delen:

De nieuwe versie 7.5 van het LANCOM-besturingssysteem LCOS voorziet in een brede reeks van nieuwe functies voor de LANCOM WLAN Controllers WLC-4006 en WLC-4025. LCOS 7.5 biedt onder meer een 'in-a-box' oplossing voor openbare draadloze internettoegang, nieuwe configuratiemogelijkheden voor draadloze LAN's via scriptdistributie en ondersteuning van IEEE 802.11n.

De combinatie van LANCOM WLAN Controllers met LCOS 7.5 biedt onder meer mechanismen voor scriptdistributie. Gecentraliseerde firmware maakt het mogelijk om alle access points in het netwerk te configureren en te onderhouden met LANCOM-controllers. Deze configuratiemethode omvat protocolfilters, redirects, Advanced Routing & Forwarding en firmware-updates. Ook integratie van nieuwe access points, radiokanaalselectie en de volledige monitoring van alle functionaliteit waaronder achtergrondscanning is mogelijk

De gecentraliseerde architectuur geeft de smart controllers van LANCOM voordelen op het gebied van beschikbaarheid en het gebruik van IEEE 802.11n-access points. Zelfs als de controller uitvalt, blijft het wlan operationeel.

De WLC-4006 beheert standaard tot zes draadloze producten en optioneel maximaal twaalf. De WLC-4025 beheert maximaal 25 access points met een optionele upgrade tot 50 of 100 devices. De hotspot-functie is geïntegreerd in de WLC-4006 en is als optionele functie beschikbaar in de WLC-4025.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-08T16:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.