Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WLAN Controllers met nieuwe versie van LCOS

 

De nieuwe versie 7.5 van het LANCOM-besturingssysteem LCOS voorziet in een brede reeks van nieuwe functies voor de LANCOM WLAN Controllers WLC-4006 en WLC-4025. LCOS 7.5 biedt onder meer een 'in-a-box' oplossing voor openbare draadloze internettoegang, nieuwe configuratiemogelijkheden voor draadloze LAN's via scriptdistributie en ondersteuning van IEEE 802.11n.

De combinatie van LANCOM WLAN Controllers met LCOS 7.5 biedt onder meer mechanismen voor scriptdistributie. Gecentraliseerde firmware maakt het mogelijk om alle access points in het netwerk te configureren en te onderhouden met LANCOM-controllers. Deze configuratiemethode omvat protocolfilters, redirects, Advanced Routing & Forwarding en firmware-updates. Ook integratie van nieuwe access points, radiokanaalselectie en de volledige monitoring van alle functionaliteit waaronder achtergrondscanning is mogelijk

De gecentraliseerde architectuur geeft de smart controllers van LANCOM voordelen op het gebied van beschikbaarheid en het gebruik van IEEE 802.11n-access points. Zelfs als de controller uitvalt, blijft het wlan operationeel.

De WLC-4006 beheert standaard tot zes draadloze producten en optioneel maximaal twaalf. De WLC-4025 beheert maximaal 25 access points met een optionele upgrade tot 50 of 100 devices. De hotspot-functie is geïntegreerd in de WLC-4006 en is als optionele functie beschikbaar in de WLC-4025.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2548299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×