Managed hosting door True

The MathWorks Communications Blockset 4

Dit artikel delen:

The MathWorks heeft de beschikbaarheid van Communications Blockset 4 bekendgemaakt. Hiermee wordt Simulink uitgebreid met een omvangrijke bibliotheek van blokken om de ‘physical layer' van communicatiesystemen te ontwerpen, te simuleren en te verifiëren.

De nieuwste versie van Communications Blockset biedt ondersteuning voor codegeneratie en bevat voorbeelden van belangrijke features van de WiMAX en Long Term Evolution (LTE) communicatiesystemen. Dankzij de mogelijkheid om code te genereren wordt de simulatiesnelheid op ‘multi-core' computers hoger. Daarnaast biedt de uitgebreide modelleringsbibliotheek ontwerpers van communicatiesystemen de mogelijkheid om simulaties uit te voeren voor ‘next generation' draadloze systemen Deze nieuwe systemen hanteren een grotere bandbreedte en complexere signaalverwerkingstechnologieën.

Communications Blockset 4 biedt uitgebreide ondersteuning met ‘fixed point' bibliotheekblokken die nuttig zijn voor ontwikkelaars van draadloze 3G en 4G communicatienetwerken. Bovendien illustreert een nieuwe demo van ‘Multiple-Input and Multiple-Output/Orthogonal Frequency-Division Multiplexing' (MIMO/OFDM) het gebruik van Embedded MATLAB functies voor de implementatie van ‘space-time block codes'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-26T16:01:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.