Alcatel-Lucent Office Communication Solutions 2008

Dit artikel delen:

Alcatel-Lucent introduceert de Office Communication Solutions 2008-productlijn voor het midden- en kleinbedrijf. Dit portfolio voorziet mkb'ers van een IP-infrastructuur, communicatiemogelijkheden, mobiliteit, samenwerking en kennisdeling. Het Office Communication Solutions 2008-portfolio wordt gecompleteerd door open source met het oog op specifieke businesseisen.

Office Communication Solutions 2008 van Alcatel-Lucent biedt een veilige, geïntegreerde en toekomstvaste spraak- en data-infrastructuur. De open source-functionaliteit maakt het mogelijk om bedrijfskritische applicaties te integreren. Deze combinatie zorgt voor kostenreducties en voor continuïteit van het bedrijfsnetwerk. Het portfolio omvat verder kosteneffectieve mobiele oplossingen die voorzien in de integratie van vast en mobiel en in push-applicaties. Dit versterkt de relatie met de klant en verhoogt de productiviteit van medewerkers door een efficiënte toegang tot informatie te faciliteren.

Het Alcatel-Lucent open source-initiatief gaat verder dan het verlagen van investeringskosten, het stimuleren van omzet en het verbeteren van de klantrelaties. Met deze oplossing hebben businesspartners directe toegang tot een compleet portfolio voor IP-communicatie en applicaties. Daarbij beschikken ze over één aanspreekpunt, waardoor de investeringen en trainingen tot een minimum beperkt worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-27T16:09:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.