Managed hosting door True

Motorola MC75 Enterprise Digital Assistant

Dit artikel delen:

De Enterprise Mobility business van Motorola, Inc. (NYSE: MOT) introduceert de MC75 Enterprise Digital Assistant. Naast 3G draadloze verbindingen met simultane spraak- en datacommunicatie biedt de MC75 ook GPS voor plaatsbepaling en navigatie en faciliteiten voor het lezen van barcodes en het vastleggen van handtekeningen en documenten.

Internationaal opererende organisaties kunnen hun mobiele workforces standaardiseren op de nieuwe MC75 van Motorola. Dat maakt het beheer overzichtelijk, bespaart op onderhouds- en implementatiekosten en vermindert de complexiteit van omgevingen met een veelheid aan apparatuur op uiteenlopende netwerken. Bovendien overtreft de levenscyclus van de MC75 die van traditionele smartphones en pda's zegt de leverancier, terwijl enterprise-klasse communicatie is gewaarborgd door het Motorola Mobility Services Platform. Deze combinatie leidt tot de laagste return-on-investment die op dit moment op investeringen in mobiele oplossingen is te realiseren.

De MC75 is ontwikkeld rond de Intel XScale PXA270 624 MHz processor en Microsoft Windows Mobile 6.0. De apparaat is daarmee compatibel met bestaande it- en communicatie-infrastructuren en biedt een flexibel ontwikkelplatform met uitgebreide voorzieningen voor beveiliging en mobile messaging.

Service from the Start

Om optimale performance te waarborgen, biedt Motorola Enterprise Mobility Services met ‘Service from the Start' een uitgebreid supportprogramma voor de MC75. Vanaf de aanschaf zijn gebruikers verzekerd tegen alle schade aan de hardware: vanaf gebroken displays en beschadigde toetsenborden tot en met falende in- en externe elektronische componenten. De vervanging daarvan valt altijd onder de zogenoemde Comprehensive Coverage van Service from the Start. Deze dienstverlening betekent een aanzienlijke reductie van onvoorziene reparatiekosten, terwijl investeringen op een hoog niveau blijven gewaarborgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-12T15:45:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.