Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Application programming interface van fring

Dit artikel delen:

De VoIP-dienst fring introduceert de fringAPI. Gebruikers van fring kunnen profiteren van de mobiele internetmogelijkheden door nieuwe applicaties, zoals games, tools, diensten en communities. Met deze Application Programming Interface (API) kunnen webontwikkelaars eenvoudig applicaties ontwikkelen voor mobiel internet.

Applicatieontwikkelaars kunnen met de fringAPI eenvoudig nieuwe mobiele applicaties en mobiele versies van webgebaseerde applicaties ontwikkelen voor de fring community. Het enige wat ze hiervoor nodig hebben, is kennis van XML en JavaScript. Met deze nieuwe api hebben ze toegang tot de fring client gui met webbrowserextensies en basisfuncties voor mobiele telefoons.

Alle nieuwe applicaties die hieruit voortkomen, zijn verbonden met frings ingebouwde aanwezigheidsindicatoren inclusief real-time melding van aanwezigheid (online, weg, offline of in gesprek). Dankzij deze combinatie van nieuwe applicaties met fring VoIP-talk, groepschat, online aanwezigheid, file transfer, 3G-WiFi auto-roaming et cetera beschikken gebruikers over een completere internetervaring op hun mobiel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.