Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unik verbindt vaste en mobiele telefonie

 

Orange Business Services biedt met Unik for Corporate een convergente dienst die binnen grote organisaties vaste en mobiele telefonie met elkaar verbindt. Werknemers zijn overal te bereiken op één telefoonnummer, dat tegelijkertijd het vaste toestel en het mobieltje belt. Alle berichten komen terecht in één voicemailbox.

Met Unik for Corporate stellen bedrijven hun medewerkers in staat om moeiteloos te schakelen tussen hun vaste en mobiele telefoon en vice versa. Het convergeren van IP-telefonie en mobiele diensten naar één afzonderlijke oplossing biedt diverse voordelen. De gesprekskosten gaan omlaag omdat internationale mobiele telefoongesprekken via het vaste IP-telefonienetwerk gerouteerd kunnen worden. Daarnaast krijgen bedrijven met Unik for Corporate een beter inzicht in de telefoonkosten, waardoor kosten preciezer kunnen worden gebudgetteerd.

Werknemers kunnen vanaf mobiele telefoons gebruik maken van alle geavanceerde diensten van het vaste IP-netwerk, inclusief het bedrijfsbelplan, telefonisch vergaderen en het doorschakelen van gesprekken. Ook zijn ze ongeacht hun locatie makkelijker bereiken op één enkel telefoonnummer. Ze kunnen schakelen tussen hun vaste toestel en hun mobieltje en hoeven maar één voicemailbox af te luisteren voor al hun berichten.

Unik for Corporate is bedoeld voor bedrijven met meer dan tweehonderd medewerkers en is beschikbaar in ruim tweehonderd landen. Binnen één organisatie kunnen duizenden gebruikers worden ondersteund. Unik for Corporate is de laatste ontwikkeling in de Unik-reeks. Eerder introduceerde Orange Business Services al Unik op de consumentemarkt en Unik for business voor kleine kantoren/ thuiswerkers en kleine productiebedrijven met minder dan vijftig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2636455). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×