Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LiveCom introduceert X-HUB

Dit artikel delen:

Softwareontwikkelaar LiveCom zet de X-HUB op de Nederlandse markt. X-HUB is een aanvulling op de 5G Engine, een platform voor klantinteractie dat het mogelijk maakt gegevens van alle verschillende communicatiekanalen te integreren. De toevoeging van de nieuwe applicatie X-HUB maakt een verbinding mogelijk tussen het LiveCom-softwareplatform en de traditionele hardware pbx-telefooncentrale.

Traditionele callcenters zijn sinds de opkomst van internet veranderd in ‘contactcenters'. Al jaren vindt het klantcontact niet alleen telefonisch plaats, maar ook via internet en e-mail. Omdat veel bedrijven nog met pbx-telefooncentrales werken, heeft LiveCom X-HUB ontwikkeld, dat ook de traditionele telefooncentrale aan de 5G Engine koppelt.

Met X-HUB hoeven callcenteragents telefoongesprekken via de traditionele centrale niet langer handmatig samen te vatten en in het systeem in te voeren. X-HUB zorgt ervoor dat de gesprekken automatisch in het klantprofiel worden geregistreerd. Door de verschillende communicatiemomenten in de klanthistorie bij te houden wordt het klantprofiel steeds verder opgebouwd.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.