Managed hosting door True

LiveCom introduceert X-HUB

Dit artikel delen:

Softwareontwikkelaar LiveCom zet de X-HUB op de Nederlandse markt. X-HUB is een aanvulling op de 5G Engine, een platform voor klantinteractie dat het mogelijk maakt gegevens van alle verschillende communicatiekanalen te integreren. De toevoeging van de nieuwe applicatie X-HUB maakt een verbinding mogelijk tussen het LiveCom-softwareplatform en de traditionele hardware pbx-telefooncentrale.

Traditionele callcenters zijn sinds de opkomst van internet veranderd in ‘contactcenters'. Al jaren vindt het klantcontact niet alleen telefonisch plaats, maar ook via internet en e-mail. Omdat veel bedrijven nog met pbx-telefooncentrales werken, heeft LiveCom X-HUB ontwikkeld, dat ook de traditionele telefooncentrale aan de 5G Engine koppelt.

Met X-HUB hoeven callcenteragents telefoongesprekken via de traditionele centrale niet langer handmatig samen te vatten en in het systeem in te voeren. X-HUB zorgt ervoor dat de gesprekken automatisch in het klantprofiel worden geregistreerd. Door de verschillende communicatiemomenten in de klanthistorie bij te houden wordt het klantprofiel steeds verder opgebouwd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-29T14:03:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.