Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NETGEAR Wireless-N Upgrade Kit

 

NETGEAR, leverancier van geavanceerde netwerkoplossingen, komt met de Wireless-N Upgrade Kit (WNEB3100) kit. Dit is een plug-and-play-oplossing waarmee een bestaand netwerk en de computer worden voorzien van Wireless-N draadloze connectiviteit. De 5 GHz 802.11n-technologie zorgt voor hogere snelheden, minder interferentie en een groter draadloos bereik.

Met de Wireless-N Upgrade Kit van NETGEAR , die bestaat uit een NETGEAR 5 GHz Wireless-N HD Access Point (WNHDE111) en RangeMaxTM Dual-Band Wireless-N Adapter (WNDA3100), kunnen gebruikers van hun bekabelde of draadloze netwerken een Wireless-N (802.11n) draadloos netwerk maken. Door simpelweg de WNHDE111 aan te sluiten op de bestaande router of gateway (router met geïntegreerd modem) kan worden geprofiteerd van de hogere prestaties die de 5 GHz Wireless-N-technologie biedt. De minder gebruikte 5 GHz-frequentie heeft meer kanalen beschikbaar, wat resulteert in hogere snelheden en betere verbindingen.

De Wireless-N Upgrade Kit maakt van een bestaand 802.11b/g-netwerk een dual-bandnetwerk dat ook ieder Wi-Fi-apparaat ondersteunt. Laptops met Wireless-N aan boord kunnen direct verbinding maken op de hoogst mogelijke Wireless-N-snelheid, terwijl de RangeMax Dual Band Wireless-N Adapter de draadloze snelheid van desktops en oudere laptops opvoert.

De Wireless-N Upgrade Kit is voorzien van Wi-Fi Protected Setup (WPS) en vooraf geconfigureerde beveiligingsinstellingen. NETGEARs ‘Push ‘N' Connect'-functionaliteit zorgt voor veilige en betrouwbare communicatie tussen apparaten die gebruikmaken van WPS, zonder inlogcodes en encryptiesleutels. De Wireless-N Upgrade Kit ondersteunt automatische Quality of Service (QoS) voor optimale prestaties van internettelefonie, videoapplicaties en games.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2661935). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×