Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe notebooks Fujitsu Siemens Computers

 

De Europese it-infrastructuurleverancier Fujitsu Siemens Computers introduceert notebook modellen gebaseerd op de Intel Centrino 2 processortechnologie. Het nieuwe notebookportfolio bevat zowel een intelligente Tablet PC voor beginners en studenten, als ultralichte notebooks voor onbeperkte flexibiliteit voor gebruikers van krachtige zakelijke computers.

Het nieuwe portfolio Esprimo mobiele computers en Lifebook business notebooks vormen een aanvulling op Fujitsu Siemens Computers notebookportfolio dat in het voorjaar werd geïntroduceerd. Zowel de Esprimo Mobiles als de Lifebook Series bieden technologische innovaties: Intel Centrino 2 processortechnologie combineert verbeterde processorprestaties met een lager stroomverbruik. Alle systemen voldoen aan de Energy Star 4.0 eisen.

Aan de nieuwe reeks notebooks zijn betrouwbaarheidskenmerken toegevoegd als ShockSensor om de harde schijf te beschermen en een robuust magnesium cover. Uitgebreide beveiliging wordt verstrekt door functies zoals het optionele TPM, iAMT 4.0 (voor de ESPRIMO Mobile X9525) en een ingebouwde SmartCard Reader. Ook is er extra aandacht besteed aan connectiviteit. Voor ieder model is optioneel een geïntegreerde umts-module leverbaar.

Modellenreeks

De Esprimo Mobile V-systemen vormen de instapmodellen voor eenvoudig kantoorwerk. Deze zijn ook bijzonder geschikt voor thuisgebruikers en kleine en middelgrote ondernemingen.

Het Esprimo Mobile business portfolio bestaat uit notebooks die voldoen aan de vereisten voor zakelijk gebruik. Dit platform is uitgebreid met de modellen U9210, M9410 en specifiek voor grafische toepassingen de X9510 en X9525.

De business line plus, de Lifebook-serie, heeft ook twee nieuwe loten aan de stam, de T5010 en de T1010. Beide vallen in de categorie tablet pc's. De Lifeboor T1010 is voorzien van speciale educatieve software en daardoor geschikt voor beginners en studenten. De T5010 is bedoeld voor zakelijk gebruik op hoger niveau.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2663794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×