Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Treo Pro smartphone van Palm

 

Palm komt met de Treo Pro. Deze smartphone is geschikt voor bedrijven die hun it-infrastructuur willen versimpelen en goedkoper willen maken. Met de ‘Palm shortcuts' die aan Windows Mobile 6.1 Professional zijn toegevoegd is de Treo Pro volgens de producent eenvoudig in gebruik. De smartphone biedt standaard e-mail, Wi-Fi en GPS.

De Treo Pro smartphone van Palm stelt it-managers in staat de groeiende groep van mobiele werkers te ondersteunen met gebruiksgemak en krachtige toepassingen die zakelijke professionals verlangen. Naast lagere kosten en toenemende productiviteit biedt de Treo Pro, door gebruik te maken van Windows Mobile 6.1, verbeterde beveiliging, eenvoudiger apparaatbeheer en toegang tot informatie op het bedrijfsnetwerk.

Gebruikers kunnen snel reageren op zakelijke en persoonlijke e-mail, hebben toegang tot het web, zijn volledig bij met afspraken en contacten en gebruiken onderweg Wi-Fi of GPS. Treo Pro's vormgeving combineert een vlak, hoge resolutie kleurenscherm en een volledig QWERTY-toetsenbord met een verwisselbare batterij die in vijf uur gesprekstijd

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2680445). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×