Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samsung R510 notebook

 

Samsung introduceert met de R510 een breedbeeldnotebook met een hoge prestatiedrang. De notebook heeft de Intel Centrino 2/Intel Core 2 processortechnologie, het Microsoft Windows Vista besturingssysteem en Intel Graphics Media Accelerator X4500 voor heldere weergave van grafisch beeld.

Uiterlijk en innerlijk voldoet de nieuwe Samsung R510 aan de state-of-the-art-technologie. De R510 heeft een krasbestendige hoogglans cover en een Protect-o-Edge-case die weerstand biedt tegen stof, vuil en krassen. De notebook draait op Intel Centrino 2/Intel Core 2 processortechnologie en Intel Graphics Media Accelerator X4500. Als besturingssysteem is gekozen voor Microsoft Windows Vista.

Met de Samsung R510 beschikt de gebruiker over snel internet dankzij de draadloze Intel 802.11n-LAN-verbinding en een 10/100/1000 Ethernet LAN-verbinding. Met Bluetooth 2.0+EDR en een geïntegreerde videocamera is skypen, videoconferencing en webcammen eenvoudig. Daarnaast heeft deze notebook een HDMI-aansluiting, een 3-in-1-kaartlezer, een toegangspoort voor een PCI Express-kaart en drie usb-poorten voor datatransport. Doordat het toetsenbord een coating heeft van nano zilver ionenpoeder, blijft de Samsung notebook beschermd tegen bacteriën.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2681478). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.