Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fujitsu Siemens Computers tablet pc voor studenten

 

Fujitsu Siemens Computers introduceert een volledig uitgeruste tablet pc voor studenten, de Lifebook T1010. Het 13,3-inch beeldscherm met passieve digitizer garandeert een optimaal werkcomfort voor alle toepassingen. Het scherm is bovendien aanraakgevoelig, ideaal voor wie liever niet met de digitizer werkt.

De Lifebook T1010 van Fujitsu Siemens is uitgerust met Intel Centrino 2 processortechnologie of een Intel Celeron processor. Het systeem kan via vooraf geïnstalleerde applicatiesoftware worden toegepast bij automatische handschriftherkenning en kent de mogelijkheid van handgeschreven invoer: notities, manuscripten, handgeschreven mindmaps en commentaar bij PFF-bestanden kunnen meteen gedigitaliseerd worden. Achteraf kan men de ingevoerde informatie zeer gemakkelijk terugvinden en hergebruiken. Het beeldscherm kan in beide richtingen worden gedraaid en is dus praktisch voor groepswerk en altijd even handig.

Speciaal voor het jongere doelpubliek introduceert Fujitsu Siemens Computers ook een trendy rugzak - afgestemd op het design van de notebook - en een kleine, makkelijk hanteerbare muis.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2691735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.