Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VoiceCyber introduceert VCLog-Coach

 

VCLog-Coach

Het evaluatieformulier van VCLog-Coach met geïntegreerde voicerecording.

Met de introductie van VCLog-Coach integreert VoiceCyber Europe quality monitoring en e-learning zodat bijvoorbeeld contact- en callcenters worden voorzien van hulpmiddelen waarmee de vaardigheden van callcenter-agenten verder ontwikkeld kunnen worden.

Inhouse en facilitaire call- en contactcenters streven er naar om de kwaliteit van de agents te verbeteren. Een van de tools welke ze hiervoor gebruiken is quality monitoring-software. Met deze software kunnen alle activiteiten van de callcenter agent vastgelegd worden. Men kan bijvoorbeeld zien of de agent efficiënt met de gewenste applicaties werkt tijdens het telefoongesprek. Ook kan vastgelegd worden of de agent de juiste vragen stelt en geen vragen vergeet. Door deze wijze van vastlegging kan de supervisor (manager van een team van callcenter-agents) samen met de agent de gevoerde telefoongesprekken en de daarbij behorende scherm activiteiten evalueren.

Met VCLog-Coach is het voor de gebruiker mogelijk om zelf meerdere evaluatieformulieren te maken welke passen bij de eigen organisatiestructuur. Bij deze formulieren kunnen zaken toegevoegd worden als de bijbehorende gespreksopname. Omdat VCLog-Coach volledig geïntegreerd is met VCLog-Voicerecording en VCLog-ScreenRecording heeft de supervisor op een scherm zowel het evaluatieformulier, de screen recording en de gespreksopname (voicelogging). De callcenter-agent kan ook zichzelf evalueren (e-learning). De agent kan bijvoorbeeld de evaluatie van de supervisor leggen naast de eigen evaluatie en zodoende zelf kijken waar er verbeterpunten mogelijk zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2701105). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×