Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tandberg optimaliseert Telepresence

 

Leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen Tandberg breidt het portfolio uit met Total Telepresence. Dit omvat het nieuwe Tandberg T3 systeem, gecombineerd met de nieuwe Telepresence Server en een aanbod van diensten. Gezamenlijk realiseren zij een nieuwe telepresence-ervaring, waarbij design, kwaliteit en service voorop staan.

Tandbergs Total Telepresence moet ervoor zorgen dat managementleden op verschillende locaties zich gevoelsmatig in één vergaderruimte bevinden, waardoor beslissingen sneller worden genomen. De Tandberg T3 kan gemakkelijk worden verbonden met alle standaard systemen voor videoconferencing, zodat experts, leveranciers en medewerkers gemakkelijk uitgenodigd kunnen worden voor deelname aan een telepresencevergadering.

Dankzij de HD-kwaliteit (1080p), grote HD-schermen en de PrecisionHD 1080p camera's, gepositioneerd op ooghoogte voor direct oogcontact, hebben de deelnemers het gevoel daadwerkelijk tegenover elkaar te zitten. Daarnaast beschikt de T3 over geïntegreerde touch-creens voor bijvoorbeeld het delen van presentaties. Full-duplex audio en breedband stereogeluid zorgen voor hoogstaande geluidskwaliteit.

Het ontwikkelteam, inclusief een sociaal antropoloog, heeft in samenwerking met klantgroepen diverse designs, kleuren en inrichtingen geëvalueerd. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke telepresencesuite, waarbij de blauwe achtergrond en speciale kamerverlichting zorgen voor een natuurlijke weergave van de deelnemers. Houten muren, aluminium en glas zorgen voor een exclusieve afwerking en uitstraling.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2752002). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×