Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Medion en KPN in Business Mini Pack

 

Producent van consumentenelektronica Medion zet met de introductie van Medion/KPN Business Mini Pack een stap in de richting van de bedrijfsautomatisering. Business Mini Pack is een totaaloplossing voor zakelijk mobiel werken in één handige bundel.

Medion/KPN Business Mini Pack komt tegemoet aan de vraag van de zakelijke gebruiker naar geïntegreerde totaalproducten in één pakket. Met deze oplossing krijgt de gebruiker alle tools die hij nodig heeft om ongestoord mobiel te kunnen werken.

Het complete pakket bestaat uit de Medion Akoya E1210 Netbook en een KPN dongel voor snel mobiel internet. De netbook is uitgevoerd met oder meer een Intel Atom Processor, 160 GB hardeschijf, Bluetooth 2.0 Mini adapter en n-draft wireless LAN en wordt geleverd met Microsoft Windows XP, Corel WordPerfect Office X3 voor alle office taken. Daarnaast wordt de bundel geleverd met een gratis KPN Internet Veiligheidspakket waarmee een jaar lang 2 computers beveiligd kunnen worden. Mobiel werken kan al na aansluiting op een KPN data-abonnement.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2777074). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×