Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

9-inch Dell netbook bij Vodafone

 

Vodafone brengt als eerste provider in Nederland een 9-inch netbook met ingebouwde sim-kaart van Dell op de markt. De Dell Inspiron Mini 9 netbook biedt toegang tot internet zonder een usb-modem of insteekkaart te hoeven aansluiten. Het compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat hij makkelijk mee te nemen is.

Vodafone is voorlopig de enige leverancier van de Dell Inspiron Mini 9 netbook. In combinatie met het snelle Vodafone-netwerk, zorgt dit voor een optimale mobiel internet en social networking ervaring, overal en altijd. De Dell netbook is voorlopig dan ook uitsluitend verkrijgbaar met mobiel internet van Vodafone.

De netbook is voorzien van een 9-inch scherm, Wi-Fi, Bluetooth, een geïntegreerde webcam en een 8GB SSD-harddrive, die kan worden uitgebreid met extra geheugen. Daarnaast is de netbook uitgerust met Genuine Windows XP Home Edition. Dit maakt deze netbook tot een bruikbare oplossing voor gebruikers die bijvoorbeeld thuis via hun Wi-Fi en onderweg in de trein onbeperkt toegang willen hebben tot hun e-mail, internet, instant messaging programma's en sociale netwerken.

Deze 9-inch Dell netbook kost 99,95 in combinatie een 2-jarig abonnement van 34,95 euro per maand voor onbeperkt mobiel internettoegang in Nederland. De Dell netbook is ook verkrijgbaar met prepaid mobiel internet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2844002). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Vodafone
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×