Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WMC komt met FIGO Mobile Node 3001

Dit artikel delen:

WMC breidt de FIGO productenreeks uit met een nieuw type mobiele router: de Mobile Node 3001. De Mobile Node 3001 voorziet in de behoefte aan betrouwbare draadloze en mobiele communicatie door gebruik van meerdere verbindingen.

De Mobile Node 3001 (MN 3001) van WMC is voorzien van dual-sim umts, WiFi en gps.Ook bestaat de mogelijkheid om er een externe modem, bijvoorbeeld een satellietmodem, een tetra-modem of een ram-modem, op aan te sluiten. Op het moment dat het umts-netwerk van een enkele internet service provider tijdelijk niet beschikbaar is door bijvoorbeeld storing, congestie of dekkingsproblemen, wordt automatisch overgeschakeld naar een umts-netwerk van een andere isp.

De WiFi-radio kan op verschillende manieren ingezet worden. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van bestaande WiFi-netwerken in de omgeving, als hotspot te fungeren voor mobiele randapparatuur in de omgeving, of lokaal een ad-hoc mesh netwerk op te bouwen met andere routers.

Standaard is de FIGO MN 3001 voorzien van gps. Deze gps-coördinaten kunnen verstrekt worden aan gis-applicaties en bieden de mogelijkheid voor Track & Trace. FIGO is een intelligent, draadloos- en mobielnetwerk voor bedrijfskritische toepassingen. De centrale gedachte achter FIGO is dat iedere verbinding op meerdere manieren tot stand kan komen. Dat brengt redundantie aan in het netwerk en geeft de gebruiker zekerheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-03T12:58:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.