Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco levert AppHQ voor Cius tablet

 

Netwerkleverancier Cisco introduceert AppHQ, een applicatie-ecosysteem dat speciaal is ontworpen voor de Cisco Cius tablet. Dit systeem biedt volgens Cisco nieuwe manieren om tablettoepassingen te maken en te beheren en op een snelle manier in het bedrijf te implementeren.

Cisco Cius, een op het Android-platform gebaseerde tablet voor de zakelijke markt, heeft spraak- en videomogelijkheden, en functies voor samenwerking en virtualisatie. Met Cisco Cius kunnen bedrijven volgens de netwerkleverancier een veilige, geoptimaliseerde tablet ter beschikking stellen die een uitbreiding vormt op het bedrijfsnetwerk. Het apparaat biedt klanten mobiliteit, centraal beheer, functionaliteiten voor het maken van virtuele content en een uitgebreide bundeling van samenwerkingstoepassingen.

Met AppHQ beschikken ontwikkelaars over de tools en resources om toepassingen voor Cisco Cius te bouwen, te testen en op de markt te brengen. Ook kunnen it-managers bepalen welke toepassingen er op de apparaten mogen worden gebruikt, aldus Cisco. Daarnaast kunnen bedrijven persoonlijke ‘etalages' voor hun eigen toepassingen maken, waar werknemers toepassingen voor hun werkomgeving kunnen vinden, publiceren en aanschaffen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4015139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×