Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BlackBerry betreedt tabletmarkt met PlayBook

 

De BlackBerry tablet genaamd PlayBook is nu verkrijgbaar. Research in Motion biedt via BelCompany de zakelijke tablet BlackBerry PlayBook aan. De tablet met ingebouwde Wi-Fi is beschikbaar in 16 GB (479 euro), 32 GB (579 euro) en 64 GB (679 euro). De tablet is dun en draagbaar. Het lcd-aanraakscherm is 7 inch. In totaal zijn de afmetingen 130 mm x 194 mm x 10 mm. Met de tablet kan op het internet worden gesurft met support van Adobe Flash, HD multimedia en multitasking.

De PlayBook is zwart en heeft een processor van 1 GHz dual-core. Het OS is BlackBerry Tablet OS, met ondersteuning voor Symmetric Multi-Processing (SMP). Ook kan er audio in MP3-, AAC- en WMA-formaat worden afgespeeld en video in hoge resolutie van H.264-, MPEG4- en WMV-bestanden.  Er zit een 1080p HDMI-uitgang op, plus twee 1080p HD-camera's. De PlayBook heeft 1 GB RAM-geheugen en Bluetooth 2.1-ondersteuning.

Nadeel aan het apparaat is dat contacten en e-mails niet door de PlayBook beheerd kunnen worden. Er is een BlackBerry-smartphone nodig om dit via een Bluetooth-bridge te synchroniseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4046552). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.