Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RIM introduceert 5 BlackBerry 7-smartphones

 

BlackBerry brengt vijf nieuwe smartphones uit met het meest recente besturingssysteem van het merk. De nieuwe lijn bestaat uit twee Bold-modellen (9900 EN 9930) en drie Torch (9810, 9850 EN 9860). Voor Research in Motion is het de grootste lancering ooit en inmiddels onderzoeken 225 operators of zij de telefoons kunnen gaan aanbieden. Het besturingssysteem dat draait op de nieuwe mobieltjes is BlackBerry 7.

De nieuwe Bold's zijn ondanks hun naam de dunste smartphones van het merk en hebben beide een toetsenbord met aanraakscherm. De Torch 9810 heeft een aanraakscherm en een uitschuifbaar toetsenbord, terwijl de andere twee Torch-telefoons de grootste aanraakschermen krijgen. Volgens Research in Motion hebben deze apparaten een snellere browser, snellere inzoom-capaciteiten en betere HTML5-prestaties.

Het verbeterde BlackBerry Messenger is voorgeïnstalleerd, waardoor er nu ook met andere apps kan worden gecommuniceerd. Datzelfde geldt voor social-media-app Social Feeds, daarbij is het mogelijk updates van sociale netwerken door te krijgen. In de smartphones zitten 1,2 GHz-processoren, HD-video opnamemogelijkheden en sensoren waarmee Augmented Reality wordt geïntegreerd in BlackBerry Messenger.

BlackBerry Protect is ook vooraf geïnstalleerd en zorgt ervoor dat er een back-up gemaakt kan worden van persoonlijke informatie, beveiligd in de cloud. Het  begin mei aangekondigde Balance is ook geïntegreerd in BlackBerry 7, waardoor zakelijke gebruikers geen last hebben van strikte beveiliging, zonder daarbij de veiligheidscontroles van de ict-afdeling te dwarsbomen.  Het is nog onbekend wanneer de toestellen beschikbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4072315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×