Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Jakajima cursus Mobile Device Management

 

Het is een brede, algemene inleidende training, en is daarmee geschikt voor iedere manager die wil weten hoe apps op de smartphones / tablets ingezet kunnen worden ter verbetering van de bedrijfsvoering. Aan het einde van deze cursus heeft de cursist een goed inzicht in de issues rondom mobiele devices en de methodiek en tools om dit te kunnen beheren en beheersen.

De cursus Mobile Device Managementvan Jakajima  is bedoeld voor onder meer teleco- managers, it/ict-managers, cio's, directie en general management en ict-consultants. De hoofdthema's zijn Mobile Device Management: Security Policies, Realtime smartphone karakteristieken, Application Management, Monitoring en Notification & Reporting.

Cursusleider Mark Beermann is al bijna twintig jaar actief in messaging, communicatie en mobiele data als product en business manager bij Philips en sr. business consultant bij Cap Gemini. Hij was betrokken bij verschillende startups op het gebied van unified communications services en oplossingen. Hij is oprichter van Tmi3 met een focus op mobile device management, unified communications en fixed mobile convergence.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4137364). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×