Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba onthult ultradunne AT200 tablet

 

Toshiba Europe GmbH introduceert de ultradunne AT200 tablet van 25,7 cm (10,1 inch). Ondanks een dikte van slechts 7,7 mm biedt de Toshiba AT200 een ruime keuze aan essentiële poorten en interfaces. De tablet biedt een wide-view display plus volledige mogelijkheden voor webbrowsen.

Deze tablet is even krachtig als stijlvol en robuust. De Toshiba AT200 zal in het vierde kwartaal van 2011 in heel Europa leverbaar zijn.

Om verbinding te maken met andere apparaten heeft de ultradunne tablet alle essentiële interfaces en poorten aan boord, waaronder micro-USB, micro-SD, WiFi en Bluetooth. Met de micro-hdmi-poort kan de gebruiker HD-content streamen naar het grote scherm van een tv. HD-camera's aan de voor- en achterkant zijn ideaal voor videoconferenties en applicaties voor toegevoegde realiteit.

Met de Toshiba AT200 kunnen gebruikers thuis en buitenshuis van video genieten. De tablet is voorzien van een high-definition scherm van 25,7 cm (10.1 inch) dat beelden weergeeft met heldere kleuren en scherpe details. Ondanks het ultradunne formaat kan de gebruiker tot 8 uur video bekijken (instellingen: 100 procent video afspelen met achtergrondverlichting: 60 nit). De stereoluidsprekers vormen een aanvulling vormen op de videocapaciteiten van de AT200.

Toshiba’s nieuwe tablet is ook goed toegerust voor webbrowsen, met ondersteuning voor Adobe Flash Player, toegang tot meer dan 250.000 apps op Android Market en Toshiba Places voor oneindige mogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4190431). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×