Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom introduceert mobiele HD-video-oplossing

 

Polycom brengt RealPresence Mobile op de markt, een zakelijke HD-videosoftwareoplossing voor tablets. De oplossing is nu alleen beschikbaar voor de Apple iPad 2, Motorola Xoom en de Samsung Galaxy Tab 10.1. Binnenkort volgen er meer mobiele apparaten.

Het Polycom RealPresence Platform (voorheen UC Intelligent Core) vormt de basis voor RealPresence Mobile. De mobiele oplossing maakt deelname mogelijk aan HD-videoconferencing buiten de muren van het kantoor en de vergaderruimte. Deze mobiele oplossing biedt dezelfde video-ervaring als op kantoor. Gebruikers kunnen met hun tablet deelnemen aan videovergaderingen, terwijl andere gebruikers achter hun desktop, tablet of laptop zitten. De applicatie is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Android Market.

Mobiele videosamenwerking staat aan de vooravond van een explosieve groei. Dit komt door een grotere behoefte aan videocommunicatie, een groeiend aantal thuiswerkers en recente technische ontwikkelingen. Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat er in 2015 wereldwijd 326 miljoen tablets verkocht zullen worden. In datzelfde jaar nemen meer dan 140 miljoen mensen deel aan videochats: veertien keer meer dan nu het geval is.

Het RealPresence Platform werkt samen met een brede reeks van bedrijfs-, mobiele en sociale applicaties en apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4218029). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×