Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infopact biedt Pre Select telefoniedienst

Dit artikel delen:

Met Infopact Pre Select van Infopact kunnen organisaties de kosten voor telefonie drastisch reduceren, tijdens of na de looptijd van hun huidige contracten. Organisaties met een traditionele analoge of isdn-aansluiting kunnen met Infopact Pre Select per direct tegen een scherper tarief bellen. Zij behouden hun bestaande telefoonnummers en apparatuur en hoeven hiervoor geen nieuw abonnement af te sluiten.

Met Infopact Pre Select beschikken ondernemers over een kostenefficiënt alternatief voor hun telefonieverkeer. Na het uitdienen van het contract bij de huidige leverancier kunnen zij desgewenst snel en eenvoudig naar Infopact overstappen voor een volledige ip-communicatieoplossing, die zowel financieel, commercieel als technisch vele voordelen biedt.

Ondernemers zijn zich steeds bewuster van de communicatiekosten en Infopact biedt hen een kwalitatief goed alternatief voor dure telefoniecontracten bij grote aanbieders. Infopact realiseert zich het belang van goede communicatie voor de bedrijfsvoering van hun klanten en staat bekend om de service. Deze dienstverlening kan echter ook tegen lagere tarieven dan momenteel gebruikelijk is in de markt, zoals zij laat zien met Infopact Pre Select.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.