Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PFU lanceert Fujitsu ScanSnap iX500

Dit artikel delen:

PFU, onderdeel van Fujitsu, introduceert de Fujitsu ScanSnap iX500, een oplossing voor documentvastlegging waarmee bedrijven de toepassing van digitaal werken nog eenvoudiger maken. De nieuwe documentscanner bespaart gebruikers tijd doordat stapels papier met een eenvoudige druk op de knop zijn om te zetten tot pdf-bestanden. Steek het papier erin, druk op de knop en documenten gaan direct via Wi-Fi of een pc of Mac naar Android- en iOS-tablets en -smartphones.

De ScanSnap iX500 van PFU biedt ‘Scan-to-Everywhere’ met besturing via één knop: de ScanSnap-software maakt het mogelijk applicaties van derde partijen direct te integreren in het ‘Quick Menu’ en daar de bestemming van het document te selecteren met een enkele klik of aanraking. De gebruikersproductiviteit is verder verbeterd via automatische beeldoptimalisatie: de gescande documenten worden in de scanner zelf verwerkt en verbeterd voor de hoogste kwaliteit afbeeldingen. Dit bespaart verwerkingstijd op de tablet of smartphone. De ScanSnap iX500 biedt USB 3.0-ondersteuning voor snelle dataoverdracht naar pc of Mac.

De ScanSnap iX500 is bedoeld voor bedrijven die zoeken naar een professionele documentvastleggingsoplossing om hun workflows te digitaliseren. Het systeem integreert papieren documenten - van business card tot A3-papier - direct in de digitale processen, zodat gebruikers geen waardevolle tijd verspillen aan administratieve zaken. De nieuwe documentscanner biedt intelligente functies die het volledige vastlegproces versnellen en gebruikers helpen nog productiever te worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-09T14:19:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.