Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe OpenTouch Suite van Alcatel-Lucent

Dit artikel delen:

In de trend van ‘Bring Your Own Device’ heeft Alcatel-Lucent een nieuwe versie van de OpenTouch Suite geïntroduceerd. Open Touch Suite is een innovatief Unified Communications-platform waardoor medewerkers makkelijker met elkaar kunnen samenwerken en communiceren, via telefonie, chat en video.

OpenTouch Suite Release 1.2 van Alcatel-Lucent brengt vernieuwende gebruikersmogelijkheden op het gebied van visuele communicatie. Met OpenTouch kunnen conversaties vloeiend van het ene device naar het andere worden overgezet, zonder onderbrekingen. Deze laatste versie van OpenTouch verrijkt communicatiestromen voor, tijdens en na de conversatie, zodat medewerkers gesprekken kunnen plannen, opnemen, opslaan en met elkaar of op sociale media kunnen delen.

OpenTouch Suite Release 1.2 brengt ook vernieuwende gebruikersmogelijkheden op het gebied van visuele communicatie. Video verrijkt uitnodigingen voor afspraken en conferenties; korte videoclips vervangen lange tekstberichten. OpenTouch Conversation stelt gebruikers in staat om een video-uitnodiging op te nemen en/of een instant videoboodschap te versturen. OpenTouch 1.2 stelt gebruikers in staat om ad hoc of vooraf ingeplande conversaties te voeren met behulp van verschillende media op devices zoals smartphones, tablets en pc’s. Ook interactieve whiteboards, Lifesize video endpoints en desktelefoons zoals de 8082 MyIC Phone behoren tot de multi-device mogelijkheden. De flexibiliteit in media en devices helpt organisaties effectief samen te werken op verschillende locaties en in diverse tijdszones'Tot slot stelt de OpenTouch Video Store gebruikers in staat om videoboodschappen en conversaties op te nemen, op te slaan en te delen, waardoor grotere groepen mensen kunnen worden bereikt op verschillende tijdstippen en locaties. De oplossing ondersteunt tevens een nieuwe iPad-client die te downloaden is in de iTunes App Store.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-25T14:59:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.