Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cinterion introduceert PXS8 m2m-module

Dit artikel delen:

De nieuwe Cinterion PXS8 Multimode machine-to-machine (m2m)-module van Cinterion biedt een slimme oplossing voor draadloze connectiviteit , nu en in de toekomst. De PXS8 ondersteunt zowel de Ccdma- alsook de gsm-standaard (dual-band cdma , quad-band 2G, penta-band 3G) waardoor deze wereldwijd inzetbaar is. Hierdoor verdwijnt de noodzaak voor meerdere ontwerpen en redundante hardware.

De PXS8 is geoptimaliseerd voor hoge bandbreedte en ondersteunt snelheden tot 14,4 Mbps downlink en 5,7 Mbps uplink. De PXS8 ondersteunt antenne diversiteit waardoor ook bij variërende 3G-netwerkcondities , hoge datasnelheden mogelijk zijn. De ingebouwde gps-antenne elimineert gps-blanking en is zodoende geoptimaliseerd voor het leveren van uitstekende prestaties.

De unieke Cinterion LGA technologie zorgt voor geoptimaliseerde warmteafvoer zodat kromtrekken wordt voorkomen. Het geeft onze klanten de vrijheid om de meest gunstige soldeerpasta voor elke individuele toepassing te selecteren.

Net als alle Cinterion producten wordt de PXS8 geleverd met volledige typegoedkeuring (FTA) en is gecertificeerd door de grootste netwerk operators wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-27T14:50:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.