Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom breidt Microsoft Lync-portfolio uit

Dit artikel delen:

Polycom komt met een nieuw, speciaal ontwikkeld videovergadersysteem voor gebruik met Microsoft Lync 2013. Het bedrijf presenteert daarnaast een nieuwe applicatie voor het delen van content en nieuwe, aanvullende interoperabele oplossingen.

De Polycom RealPresence-video- en spraakoplossingen gecombineerd met Microsoft Lync, zorgen voor uniforme communicatie in de werkomgeving: onderweg, thuis, op kantoor, in vergaderruimtes en in grote videovergaderruimtes. Met Lync en de RealPresence-oplossingen start een medewerker probleemloos een videosessie met behulp van een vertrouwde interface en binnen de normale werkomgeving. Dat is mogelijk in elke werksituatie, thuis of op kantoor. Werknemers hoeven alleen op een naam in hun Lync-contactlijst te klikken om veilig face-to-face te werken met anderen via Polycom-video op hun desktop of in een vergaderruimte.

De oplossing beschikt over Polycom-camera- en microfoonopties (voor traditionele front-of-room en center-of-table 360-graden camera’s), touchscreenmonitors en een touchcontroller. Het nieuwe Polycom-kamersysteem wordt op maat gebouwd voor Lync 2013. Zo breidt Polycom de vertrouwde Lync-gebruikservaring uit naar videovergaderruimtes waar een gebruiker beschikt over rich presence-functionaliteit, een contactenzoekfunctie, instant messaging en krachtige videoconferencing met uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden, zoals white-boarding, PowerPoint-presentaties, het delen en bewerken van applicaties en meer.

De naadloze integratie met Microsoft Outlook helpt gebruikers in de vergaderruimte en elders om vergaderingen te starten en efficiënter te beheren. Dat zorgt voor een intensiever gebruik en een hogere return on investment (roi). Het Polycom-systeem voor videovergaderruimtes voor Microsoft Lync biedt verschillende mogelijkheden die vooral profiteren van Lync 2013, zoals ingebouwde multiparty-video en gebruik van de eerste op open standaarden gebaseerde Scalable Video Coding ( SVC)-implementatie. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-28T15:36:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.