Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP biedt zakelijke mobile content management-tool

Dit artikel delen:

SAP Mobile Documents is een eenvoudige en veilige oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden binnen organisaties. De nieuwe mobile content management-oplossing verhoogt de productiviteit van werknemers doordat zij vanaf ieder mobile device toegang hebben tot hun eigen zakelijke bestanden en bedrijfsdata. SAP Mobile Documents is een stand-alone softwareoplossing.

De oplossing kan met SAP Afaria - een mobile device management (mdm)-oplossing - worden gecombineerd tot een compleet enterprise mobility management (emm)-platform voor het beveiligen van mobiele toepassingen, apps en content.

Organisaties hebben tegenwoordig veel behoefte aan het makkelijk beschikbaar maken van content en bestanden - zoals video’s, documenten, spreadsheets en presentaties - vanaf mobile devices. Consumentengerichte oplossingen zijn erg populair, maar het is lastig een veilige, eenvoudig te beheren zakelijke oplossing te vinden, stelt Gartner. Zakelijke content wordt vaak gemaild en lokaal opgeslagen op mobiele toepassingen of opgeslagen op file sharing-websites van derden. Deze methodes worden door it-afdelingen echter als onveilig beoordeeld. SAP Mobile Documents helpt it-beheerders daarom beveiligingsrichtlijnen centraal in te voeren en na te leven, zodat alle zakelijke content goed beveiligd is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-08T14:40:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.