Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ExactTrak biedt Security Guardian met GPS en GPRS

Dit artikel delen:

De Security Guardian van Exacttrak bestaat uit een ultra-secure usb-stick of -drive die het verloren gaan en misbruik van confidentiële gegevens zo goed als onmogelijk maakt. De Security Guardian devices zijn voorzien van verschillende innovatieve voorzieningen die het gebruik van usb-opslagmedia in de meest vertrouwelijke omgevingen, zoals het bedrijfsleven, medische en financiële organisaties, maar ook overheden en defensie beveiligt.

De Security Guardian devices zijn solide, betrouwbare en veilige usb-devices met een capaciteit tot 2 TB voor de opslag van gegevens. De ingebouwde gps-functionaliteit maakt toegang tot de informatie tevens locatie-afhankelijk en maakt de devices nauwkeurig online op kaarten traceerbaar bij mogelijk verlies of diefstal. De toegang tot het opslaggeheugen kan volledig op afstand worden aan- en uit-geschakeld, zonder dat de opgeslagen gegevens verloren gaan.

Als uiterste maatregel kunnen alle opgeslagen gegevens uit het device via gprs op afstand worden vernietigd, zonder aangesloten te zijn via de usb-aansluiting. Het device is nadien volledig onbruikbaar geworden. Via dezelfde gprs-connectie of zelfs via sms-communicatie kan informatie over de device, niet de opgeslagen gegevens, centraal worden gerapporteerd via de cloud-gebaseerde interface.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-13T14:41:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.