Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TechNative behaalt de status van AWS Advanced Consulting partner.

Het Nederlandse cloud & finops consultancybedrijf TechNative uit Amersfoort, heeft de Amazon Web Services (AWS) Advanced Consulting partner status behaald. Deze partnerstatus verscherpt de samenwerking tussen TechNative & AWS. Daarnaast vertelt het dat klanten met alle AWS-vraagstukken bij TechNative aan het juiste adres zijn.

 

Wat betekent AWS Consulting partner concreet:

Voor de klant betekent deze accreditatie dat TechNative aantoonbaar:

  • 20+ verschillende succesvolle AWS-implementaties gedaan heeft.
  • 20+ verschillende klanten die bevestigen dat zij tevreden zijn over de AWS-dienstverlening van TechNative.
  • 35+ technische certificaten en accreditaties van TechNative medewerkers om te bewijzen dat er continue geïnvesteerd wordt in specifieke AWS-kennis.

AWS 1st strategie 

TechNative oprichters Bas Anneveld & Walter van der Harst ‘TechNative heeft de laatste 12 maanden fors geïnvesteerd in het partnership met AWS. Wij zijn dan ook trots op het behalen van de Advanced Consulting Partner-accreditatie. Voor ons is dit de bevestiging dat we op de juiste koers zitten. De stijgende vraag naar cloud migraties & cloud-native software development drijft onze groei. Als resultaat hiervan is onze AWS ‘practice’ meer dan verdubbeld in 2022’. 

Over TechNative 

TechNative is opgericht in 2019 met als missie om organisaties te helpen om controle te krijgen over de cloud platformen die zij gebruiken. Zowel technisch als financieel. Met ongeveer 30 medewerkers helpt TechNative klanten met schaalbaarheid- en performance uitdagingen door heel Europa. Naast het AWS-partnership, is TechNative, de enige FinOps BeNeLux business & trainingspartner. FinOps is een methodiek om clouduitgaven inzichtelijk en transparant te krijgen met uiteindelijk doel om elke uitgegeven euro in de cloud optimaal te laten renderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-21T12:14:58.000Z TechNative B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.