Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RulersGroup start training Prince2 Foundation

RulersGroup is met de training Prince2 Foundation gestart. De opleiding is gericht op professionals die al enige kennis hebben van middelgrote en grote projecten. RulersGroup heeft de Prince2-training geschikt gemaakt voor druk bezette professionals door de training scherp te prijzen, geaccrediteerde en praktijkgerichteainers in te schakelen, een slagingsgarantie te geven en biedt een gratis herexamen als je niet slaagt.

Prince2 (Projects IN Controlled Environments) is een projectmanagement methode waarin de organisatie, het management en het beheer van projecten beschreven wordt aan de hand van processen, componenten en technieken. De Prince2-processen beschrijven de benodigde activiteiten om het project uit te voeren, de componenten plaatsen deze activiteiten in een kader en de technieken dienen ter ondersteuning. De methode beschrijft een verdeling van het project in fasen, hetgeen het geven van sturing aan het project, de controle op de voortgang van het project en het efficiënt beheren van resources gedurende het project mogelijk maakt. Belangrijk sturingselement binnen Prince2 is de business case.

Basisniveau Prince2

Als je de Prince2-training bij RulersGroup gaat volgen, dan ontvang je drie avonden training van een ervaren, geaccrediteerde Prince2-trainer, een uitgebreide Prince2-trainingsmap, een Nederlandstalig Reference Manual ('Managing Successful Projects, Prince2'), hand-outs van alle presentatie sheets, opdrachten en uitwerkingen, toegang tot jouw persoonlijke Prince2 e-learning omgeving met vele examenvragen en een proefexamen, inclusief feedback.

Na het volgen van deze training heb je inzicht in Prince2 op basisniveau. Tevens ben je optimaal voorbereid op een eventuele projectmanagementfunctie. Prince2 Foundation is bedoeld voor professionals die in hun functie te maken hebben of krijgen met projecten, zoals teamleiders, projectleden en (beginnend) projectleiders. HBO werk- en denkniveau is gewenst. Je hebt verder geen enkele voorkennis nodig om de Prince2 Foundation-training te volgen en je certificaat te halen.

Kosteloos herexamen

Voor alle Foundations-trainingen van RulersGroup geldt een slagingsgarantie. Deze houdt in dat wanneer je aan alle voorwaarden voldoet en je mocht onverhoopt niet direct slagen voor het Foundation-examen, dan kun je geheel kosteloos een herexamen doen (voorafgegaan door een extra gratis proefexamen).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit artikel staat wel in de rubriek Loopbaan/Producten, maar verder wordt nergens aangegeven dat het hier reclame betreft.
Geen goede journalistiek.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-18T15:10:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.