Product: Check Point Endpoint Security

Dit artikel delen:

Check Point Software Technologies introduceert Check Point Endpoint Security. Dit beveiligingsproduct is volgens de leverancier de eerste en enige enkelvoudige applicatie voor volledige netwerktoegangscontrole waarin de firewall, network access control (NAC), programmacontrole, antivirus, anti-spyware, databeveiliging en toegang op afstand gecombineerd zijn.

Endpoint Security is ontworpen om zakelijke laptops en pc's te beschermen tegen kwaadaardige programma's, dataverlies en -diefstal en andere bedreigingen, en waarborgt tegelijkertijd toegang op afstand tot het bedrijfsnetwerk. De applicatie vereenvoudigt het beveiligingsbeheer doordat gebruik gemaakt wordt van één enkel software-instrument, één enkele beheersconsole en één enkele installatie die eenvoudig geïmplementeerd en beheerd kan worden door één enkele beheerder.

Het beveiligingspakket is ontstaan uit best-of-breed en onafhankelijk erkende technologieën, waaronder de beste firewall; anti-malware (gebaseerd op het bekroonde ZoneAlarm); databeveiliging op basis van Pointsec-technologie; en de VPN voor toegang op afstand met de hoogste marktpositie dankzij ruim 150 miljoen eindgebruikers. Deze functies worden gecombineerd met Check Points beheersoplossingen om zodoende de volgende generatie oplossingen te creëren voor netwerktoegangscontrole.

Het samenvoegen van deze leidende beveiligingsoplossingen in één enkele, centraal beheerde applicatie brengt volgens Check Point niet alleen extra beveiliging voor de zakelijke markt, het vermindert ook de complexiteit van, en kosten voor implementatie, beheer en controle. Met de SmartDefense Program Advisor-dienst binnen Check Point Endpoint Security kunnen beheerders effectief controleren welke programma's toegestaan zijn op bedrijfscomputers dankzij de inzet van een dynamische database waarin honderdduizenden goede en slechte programma's herkend worden. Deze automatiseert het maken en naleven van beveiligingsbeleid en het afsluiten van kwaadaardige programma's.
http://www.checkpoint.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-08T08:07:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.