Managed hosting door True

Product: CA Recovery Management r12

Dit artikel delen:

CA komt met een nieuwe versie van CA Recovery Management. Met dit softwarepakket kunnen bedrijven hun gegevensbeheer vereenvoudigen, hun beveiligingsniveau verhogen en snel essentiële bedrijfsinformatie herstellen.

Er is een nieuwe versie van CA Recovery Management op de markt verschenen. Versie r12 omvat nieuwe uitvoeringen van CA ARCserve Backup, CA XOsoft High Availability (eerder uitgebracht onder de naam CA XOsoft WANSyncHA) en CA XOsoft Replication (eerder uitgebracht onder de naam CA XOsoft WANSync). Met deze set programma's beschikken kanaalpartners en hun klanten volgens ontwikkelaar CA over de nieuwste functionaliteit op het gebied van gegevensbescherming, continuïteitsbewaking en herstel van gegevens na calamiteiten.

CA Recovery Management r12 is ontwikkeld om wederverkopers in staat te stellen te profiteren van de enorme groei in de verkoop van back-up- en herstelsoftware. De omvang hiervan in West-Europa werd voor 2006 door IDC geschat op 724,7 miljoen euro en zal naar verwachting in 2011 zijn toegenomen tot maar liefst 949,4 miljoen euro.
http://www.ca.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-14T11:03:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.