Managed hosting door True

Product: BitDefender verbetert Online Scanner

Dit artikel delen:

Leverancier van antivirussoftware en beveiligingsoplossingen BitDefender heeft verbeteringen aangebracht in de gratis BitDefender Online Scanner. De beveiligingsspecialist voorziet zijn Online Scanner van antispywarefunctionaliteit en een nieuw interfacedesign.

BitDefender Online Scanner is een gratis on-demand scanner. Deze is verkrijgbaar via de website van BitDefender. De scanner omvat scanning engines van BitDefender voor de detectie en verwijdering van virussen en spyware. BitDefender Online Scanner is gebaseerd op dezelfde technologie als die van BitDefender Antivirus 2008.

De vernieuwde Online Scanner heeft een nieuw interfacedesign die de configuratie en navigatie gedurende het volledige scanningsproces vereenvoudigd. Door te scannen met standaardinstellingen, worden geïnfecteerde bestanden automatisch verwijderd. Bij gebruik maakt de oplossing elke keer updates van virus-signatures van BitDefender Labs. Op deze manier biedt de scan altijd optimale beveiliging. Tot slot is er de mogelijkheid om de scanrapporten te bewaren voor verdere analyse.

Iedere BitDefender-gebruiker of -partner kan de oplossing in elke it-omgeving inzetten.
http://www.bitdefender.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Maar het werkt via een activeX en dus alleen via IE en niet met firefox

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-25T15:47:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.