Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: BitDefender verbetert Online Scanner

 

Leverancier van antivirussoftware en beveiligingsoplossingen BitDefender heeft verbeteringen aangebracht in de gratis BitDefender Online Scanner. De beveiligingsspecialist voorziet zijn Online Scanner van antispywarefunctionaliteit en een nieuw interfacedesign.

BitDefender Online Scanner is een gratis on-demand scanner. Deze is verkrijgbaar via de website van BitDefender. De scanner omvat scanning engines van BitDefender voor de detectie en verwijdering van virussen en spyware. BitDefender Online Scanner is gebaseerd op dezelfde technologie als die van BitDefender Antivirus 2008.

De vernieuwde Online Scanner heeft een nieuw interfacedesign die de configuratie en navigatie gedurende het volledige scanningsproces vereenvoudigd. Door te scannen met standaardinstellingen, worden geïnfecteerde bestanden automatisch verwijderd. Bij gebruik maakt de oplossing elke keer updates van virus-signatures van BitDefender Labs. Op deze manier biedt de scan altijd optimale beveiliging. Tot slot is er de mogelijkheid om de scanrapporten te bewaren voor verdere analyse.

Iedere BitDefender-gebruiker of -partner kan de oplossing in elke it-omgeving inzetten.
http://www.bitdefender.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2362877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×