Managed hosting door True

Product: Axis 212PTZ camera vandaalbestendig

Dit artikel delen:

Axis Communications introduceert de vandaalbestendige netwerkcamera Axis 212PTZ-V. De technologie van deze netwerkcamera is gebaseerd op de Axis 212PTZ, de eerste netwerkcamera met pan/tilt/zoom-functionaliteit zonder bewegende delen. Door zijn metalen basis en gepantserde behuizing is de camera geschikt voor vandalisme-gevoelige omgevingen, zoals scholen, winkels, banken en ontvangstruimten.

De Axis 212PTZ-V vandaalbestendige netwerkcamera beschikt over een drie megapixel sensor en een breedbeeldlens met een bereik van 150 vierkante meter. De camera biedt daardoor zowel een groot omgevingsoverzicht als de mogelijkheid om in te zoomen op details in dit gebied. Daarnaast is de camera dankzij zijn compacte design discreet op te hangen. Door zijn metalen basis en gepantserde behuizing is de camera bij uitstek geschikt voor hectische omgevingen, waar snelle en exacte monitoring van verdachten of verdachte activiteiten vereist is. De Axis 212PTZ-V is eenvoudig met één klik te bevestigen en is uitgerust met de mogelijkheid voor Power over Ethernet (PoE), waarbij de camera zowel voor het verkrijgen van stroom als de verzending van de gemaakte beelden maar één kabel nodig heeft. Dit zorgt voor een snelle en kosteneffectieve installatie van de camera.

Andere eigenschappen van de Axis 212PTZ-V zijn pre- en post alarmbeeldopslag, waarbij de camera beelden opneemt voor en na de alarmmelding Ook ondersteunt de camera IPv6, de opvolger van IPv4. Tot slot wordt de camera geleverd met uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, zoals multi-level wachtwoord beveiliging, IP-adresfilters en HTTPS-encryptie.
http://www.axis.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.