Managed hosting door True

Product: Videomonitoring met VIUCom

Dit artikel delen:

iNEWiT, specialist in mobiele video en monitoring, en Comsys, specialist in interactieve telefonie, hebben samen VIUCom ontwikkeld. VIUCom is een mobiele video-oplossing waarmee telecomoperators hun klanten een krachtig hulpmiddel kunnen bieden voor videomonitoring bij beveiliging- en surveillancewerkzaamheden.

Het videomonitoringsysteem VIUCom is een combinatie van het VIU-product van iNEWiT met het Comsys SpeechFrame Video IVR-platform, waardoor camerabeelden over 3G- of UMTS-netwerken kunnen worden bekeken.

De gebruiker kan met VIUCom een videocall opzetten om rond te kijken met de mobiele videocamera op locatie. Daarnaast is het mogelijk om een waarschuwing te krijgen wanneer de VIU-camera beweging vaststelt en dan vervolgens verbinding te maken met de camera. De gebruiker koopt hiervoor een iNEWiT VIU mobiele videocamera en heeft daarnaast een telefonie (3G) abonnement van een telecomoperator nodig.

VIUCom biedt voordelen ten opzichte van meer complexe mobiele videosystemen. De oplossing is gebruikervriendelijk, vereist geen installatie van een videoplayer op de telefoon en de gebruiker kan met zijn mobiele telefoon de VIU-camera bellen.
http://www.comsys.net

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-26T16:58:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.