Product: SonicWALL komt met NSA-platform

Dit artikel delen:

SonicWALL, leverancier van beveiligde netwerkinfrastructuur, kondigt de Network Security Appliance-reeks (NSA) aan. Met deze systemen richt de producent zich vooral op middelgrote ondernemingen.

De NSA systemen van SonicWALL zijn de nieuwste generatie systemen voor 'Unified Threat Management' (UTM). Daarmee kunnen (middelgrote) ondernemingen profiteren van multifunctionele netwerkbeveiliging, zonder dat daarbij de netwerkprestaties of het netwerkbeheer in het gedrang komen.

Het NSA multi-core processor platform, dat werd geïntroduceerd in de oplossingen van de e-Class enterprise systemen die in 2007 werden vrijgegeven, is nu ook beschikbaar voor middelgrote organisaties om hen te helpen hun veiligheid te beheren in een almaar complexer wordende netwerkomgeving. Deze oplossingen stellen ict -beheerders in staat om netwerktoegang beter te controleren, te beveiligen en toe te staan, waarbij ze hiaten in de beveiliging kunnen beperken en de zichtbaarheid van de netwerkactiviteit en het gebruik van de toepassingen aanzienlijk kunnen verbeteren.

In eerste instantie bestaat het NSA-platform uit drie machines, te weten de NSA 3500, de NSA 4500 en NSA 5000. Het verschil zit in de beheercapaciteit. De NSA 3500 kan maximaal 250 clients beheren en het topmodel NSA 5000 1000 clients.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-04T13:39:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.