Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: SonicWALL komt met NSA-platform

 

SonicWALL, leverancier van beveiligde netwerkinfrastructuur, kondigt de Network Security Appliance-reeks (NSA) aan. Met deze systemen richt de producent zich vooral op middelgrote ondernemingen.

De NSA systemen van SonicWALL zijn de nieuwste generatie systemen voor 'Unified Threat Management' (UTM). Daarmee kunnen (middelgrote) ondernemingen profiteren van multifunctionele netwerkbeveiliging, zonder dat daarbij de netwerkprestaties of het netwerkbeheer in het gedrang komen.

Het NSA multi-core processor platform, dat werd geïntroduceerd in de oplossingen van de e-Class enterprise systemen die in 2007 werden vrijgegeven, is nu ook beschikbaar voor middelgrote organisaties om hen te helpen hun veiligheid te beheren in een almaar complexer wordende netwerkomgeving. Deze oplossingen stellen ict -beheerders in staat om netwerktoegang beter te controleren, te beveiligen en toe te staan, waarbij ze hiaten in de beveiliging kunnen beperken en de zichtbaarheid van de netwerkactiviteit en het gebruik van de toepassingen aanzienlijk kunnen verbeteren.

In eerste instantie bestaat het NSA-platform uit drie machines, te weten de NSA 3500, de NSA 4500 en NSA 5000. Het verschil zit in de beheercapaciteit. De NSA 3500 kan maximaal 250 clients beheren en het topmodel NSA 5000 1000 clients.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2373890). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×