Managed hosting door True

Product: Nieuwe Norton antivirusproducten

Dit artikel delen:

Symantec komt met nieuwe versies van van de bekende Norton-softwareproducten ter bescherming van de pc (en Mac). Van Norton 360 is er nu de versie v2. Verder introduceert Symantec Norton Antivirus voor Mac, Gost 14.0 en het geheel nieuwe Norton Smartphone Security.

De nieuwste versie van Norton 360 (v2) is voorzien van de eigen browserbeveiligingstechnologie van Symantec. Deze biedt bescherming tegen drive-by downloads en andere nieuwe of onbekende gevaren die misbruik maken van de zwakke plekken in Internet Explorer. Met antivirus, antispyware, firewall, inbraakbescherming en krachtige gedragsherkenningstechnologie van Sonar zijn gebruikers op meerdere fronten beveiligd tegen internetgevaren, zoals de recente Silentbanker Trojan, die verschillende ingangen gebruikt om computers te infecteren en persoonlijke gegevens te stelen.

Norton Ghost 14.0 herstelt en maakt back-ups van complete pc-systemen, inclusief alle gegevens (toepassingen, instellingen, mappen en bestanden) en maakt het mogelijk om back-ups 'remote' te beheren, te versleutelen en te comprimeren, zodat alles op de pc wordt beschermd. Gebruikers kunnen verwijderde of beschadigde bestanden snel herstellen en na een systeemcrash een restore uitvoeren, zelfs wanneer het besturingssysteem van de computer niet heropstart.

Mac en smartphones

Norton AntiVirus voor Mac combineert beveiligingstechnologie en een antivirus om Mac-gebruikers te beschermen die, dankzij Boot Camp, zowel met Mac OSX 10.5 (Leopard) als Windows XP en Vista werken. De software beschermt tegen aanvallen en virussen die zijn gericht op zowel Mac- als Windows-omgevingen. Doorj de 'dubbele' bescherming genieten Mac-gebruikers niet alleen van de antivirus-oplossing voor Mac, Norton AntiVirus 11 for Mac, maar ook van het beveiligingspakket voor Windows tegen virussen en aanvallen, Norton AntiVirus 2008, dat op hun Boot Camp-partitie geïnstalleerd is.

Binnenkort komt Symantec met Norton Smartphone Security.Dit product, volgens de ontwikkelaar de eerste mobiele beveiligingsoplossing voor Windows Mobile en Symbian OS combineert de Norton AntiVirus-technologie met een firewall en een antispamprogramma voor tekstberichten (sms). Smartphone Security is ontworpen om de gebruikers van smartphones dezelfde veiligheid te bieden als voor laptops en andere computersystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-27T15:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.