Managed hosting door True

Product: 360 graden Dome-camera met één lens

Dit artikel delen:

Producent van ip-camera's Mobotix annonceert de Dome Q22-camera, een camera die met één lens een hemisferische 360 graden blik biedt, voor de Nederlandse markt. Ook komt de Duitse fabrikant met een ExtIO-module en MxEasy-software om het gebruiksgemak van alle cameramodellen te verhogen.

Door het toepassen van één lens die 360 graden kan overzien is er maar één Dome Q22-camera nodig om alle hoeken van een ruimte te bekijken. Dit bespaart veel camera's voor de beveiliging van winkels, hotels, scholen en andere locaties. Het bij dit soort lenzen gebruikelijke ‘visoogeffect' kan bij de Q22 camera al in de livebeelden digitaal worden uitgeschakeld.

Behalve de Q22 introduceert Mobotix nog een ExtIO-module en MxEasy-software. De externe input-output module biedt met bewegings- en temperatuursensors, een luidspreker en microfoon talloze nieuwe gebruiksmogelijkheden voor alle Mobotix-camera's. Daarmee kunnen de camera's bijvoorbeeld ook worden gebruikt als intercom. De MxEasy-software vereenvoudigt de bediening van alle Mobotix-camera's.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit product is opgevolgd door de Mobotix Q24.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-08T16:31:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.