Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Sybase iAnywhere beveiligt e-mail iPhone

 

Sybase iAnywhere introduceert nieuwe faciliteiten in de Information Anywhere Suite die beveiligd e-mailverkeer op Apple iPhones in het bedrijfsnetwerk ondersteunen. Information Anywhere biedt daarmee de mogelijkheid e-mail uit Lotus Domino en Microsoft Exchange beveiligd af te leveren op iPhones en een breed spectrum andere mobiele apparaten.

iAnywhere voor beveiligd e-mailverkeer op de Apple iPhone vraagt geen wijzigingen in de messaging-infrastructuur van een organisatie. Het communicatiemodel voorziet in een aparte beveiligings-layer, waardoor het niet langer nodig is interne communicatiepoorten ‘open te zetten' voor extern e-mailverkeer. Alle mobiele verbindingen eindigen in de DMZ (demilitarized zone) van het netwerk, zodat het interne netwerk adequaat afgeschermd is. Bovendien kunnen de ict-specialisten bepaalde beveiligingsrisico's uitsluiten, onder andere met het opleggen van beperkingen aan attachments.

Sybase Information Anywhere ondersteunt onder meer de native client van de iPhone. De gebruiker is daardoor snel vertrouwd met alle e-mailfuncties. Alle e-mail is bovendien beschikbaar voor offline gebruik op de iPhone.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2464990). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.