Managed hosting door True

Belkin OmniView Secure KVM-switch

Dit artikel delen:

Belkin, leverancier van onder andere connectiviteitsoplossingen, introduceert de OmniView Secure kvm-switch. Deze oplossing beschermt de integriteit van gegevens en is in staat meerdere usb-computers te besturen met behulp van een enkele usb-console en is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwaar beveiligde militaire en regeringsinstallaties.

De OmniView Secure kvm-switch (keyboard, video, monitor) van Belkin zorgt voor een veilige schakeling tussen een computer met vertrouwelijke informatie en andere computers.
Het product is gecertificeerd in overeenstemming met de NIAP Common Criteria op Evaluation Assurance Level 4 en is verkrijgbaar in een 2-, 4- en 8-poorts uitvoering. De switch is voorzien van een dedicated processor per computersoort die er voor zorgt dat computers met vertrouwelijke informatie gescheiden wordt van andere computers. Bovendien is er geen geheugenbuffer, zodat onbedoelde overdracht van toetsaanslagen of andere gegevens bij het schakelen tussen computers wordt voorkomen. De stevige metalen behuizing zorgt voor stabiliteit waardoor de switch onder de monitor of ander apparaat op het bureau geplaatst kan worden.
De OmniView Secure KVM-switch is in drie uitvoeringen verkrijgbaar: 2-, 4- en 8-poorts, respectievelijk voor 279,99, 379,99 en 749,99 euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-21T15:54:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.