Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DeviceLock 6.3

 

DeviceLock, leverancier van endpoint-device-beveiligingsproducten, heeft DeviceLock softwareversie 6.3 uitgebracht. Deze versie controleert en registreert de eindgebruikers-toegang via het schaduwen van lokale printers, netwerkprinters en virtuele printers.

Versie 6.3 van DeviceLock geeft beveiligingsverantwoordelijken de mogelijkheid om centraal gedefinieerde controlemechanismen op basis van autorisaties vast te stellen en om de gebruikerstoegang van elke lokale printer, netwerkprinter en virtuele printer te monitoren. Dit ongeacht de manier waarop zij in verbinding staan met de pc. De printopdrachten worden opgeslagen in een logboek, centraal geregistreerd in een database en gemonitord. Ook kunnen volledige kopieën van geprinte documenten worden geschaduwd om centraal te worden nagekeken met behulp van een ingebouwde grafische viewer.
DeviceLock 6.3 biedt beveiligingsverantwoordelijken de mogelijkheid om centraal tot in detail te bepalen welke typen gegevens door welke specifieke gebruikers of gebruikersgroepen met hun Palm-apparaten gesynchroniseerd mogen worden met de bedrijfscomputers. Met de software is het mogelijk om de aanwezigheid van elk soort mobiel apparaat te detecteren, ongeacht welke lokale interface ermee in verband staat. Daarnaast kan de beveiligingsverantwoordelijke ook de installatie of de uitvoering van toepassingen op mobiele apparaten centraal blokkeren of toestaan. Daarbij ondersteunt DeviceLock het registreren, schaduwen, controleren en rapporteren van alle soorten data die wordt overgebracht tussen pc's en mobiele apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2530954). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×