Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky antivirus met Citrix-Ready-certificaat

 

Kaspersky Anti-virus 6.0 voor Windows Server Enterprise Edition (KAV voor WSEE) is de eerste anti-virusoplossing die het Citrix-Ready-Certificaat heeft. Dit houdt in dat de oplossing volledig compatibel is met het platform van de Citrix Presentation Server. KAV voor WSEE is een product van Kaspersky Lab, het internationale softwarebedrijf dat bescherming biedt tegen internetdreigingen.

KAV voor WSEE (Kaspersky Anti-virus 6.0 voor Windows Server Enterprise Edition ) beschermt data op Microsoft Windows-servers tegen alle soorten kwaadaardige programma's. Het product is speciaal ontworpen voor zakelijke high-performance servers die zwaar belast worden. De betrouwbaarheid en efficiëntie, gecombineerd met prestaties en administratie mogelijkheden, bieden een hoog niveau van bescherming van de zakelijke servers. De resultaten van de tests bevestigden dat KAV voor WSEE volledig compatibel is met 32-bits en 64-bits versies van de Citrix Presentation Server platform.

Citrix Ready Programma Presentation Server is een geïntegreerd applicatiesysteem dat zorgt voor levering en visualisering van programma's ter verbetering van prestaties. Het geeft organisaties de mogelijkheid om hun data en applicaties in veilige datacenters te centraliseren en veilige programma's als service te leveren die gebruikers on-demand toegang verschaffen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2542515). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×