Managed hosting door True

G DATA beschermt notebooks

Dit artikel delen:

Laptopdiefstal is de nachtmerrie van elk bedrijf. Nadat een laptop in verkeerde handen is gevallen wordt deze vakkundig leeggehaald en de vertrouwelijke bedrijfsdata verkocht. G DATA introduceert nu NotebookSecurity waarmee het bedrijf probeert om de handel in gestolen bedrijfsgegevens een halt toe te roepen.

G DATA Software heeft een veiligheidsproduct ontwikkeld dat laptops effectief beschermt tegen het gevaar van diefstal en daardoor het verlies van bedrijfsgegevens. G DATA NotebookSecurity vult de beveiligingsmodules uit de klassieke ‘security suites' aan met encryptie (versleuteling van de gegevens, zodat ze ontoegankelijk zijn voor onbevoegden) en een notebookslot als fysieke diefstalbeveiliging.

Belangrijkste kenmerken van G DATA NotebookSecurity zijn een antivirus-module met virus blocker voor e-mails, HTTP en MSN, Persoonlijke Firewall, TopSecret (data kluis die fungeert als een virtuele drive met encryptie van gevoelige data, real-time codering waarbij vijf algoritmes gebruikt worden), Backup voor volledig automatische back-up van gegevens, inclusief 1 GB online geheugen, Security Tuner en AntiSpam/AntiPhishing.

Het fysieke element is G DATA SecurityLock, een stalen kabel als effectieve hardware bescherming voor alle laptops.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-23T15:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.