Managed hosting door True

Draadloze EZ Connect Visio IP-camera

Dit artikel delen:

SMC Networks komt met de draadloze EZ Connect Visio IP-camera SMCWIPCFN-G voor gebruik overdag en 's nachts. De IP-camera op CMOS-basis streamt en neemt op in de MPEG-4-indeling (tot 30 fps in VGA) en maakt gebruik van ADPCM-compressie voor een helder beeld en geluid.

De SMCWIPCFN-G is een multifunctionele bewakingscamera die zowel via een kabel als draadloos (via IEEE 802.11g) op een pc kan worden aangesloten en in een bestaand netwerk kan worden opgenomen. Indien de camera in een draadloos netwerk wordt geïntegreerd, kunnen de gegevens worden versleuteld via WEP/WPA om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot het draadloze netwerk en te garanderen dat alle gegevens beveiligd zijn.

Aangezien veelal 's nachts wordt ingebroken, is de SMCWIPCFN-G uitgerust met infrarode (IR) led-sensors. Het geluid wordt vastgelegd via de in de camera ingebouwde microfoon. Bovendien is het mogelijk om een alarm te laten afgaan en een waarschuwing per e-mail te laten versturen wanneer een beweging wordt geregistreerd. De camera wordt geleverd met Windows-software voor het beheer van IP-camera's, waarmee tot 32 kanalen kunnen worden bewaakt en beheerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-28T13:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.