Managed hosting door True

Nederlandse versies Comendo en BackupFence

Dit artikel delen:

De Haarlemse softwarespecialist Mensys introduceert een Nederlandstalige versie van het Deense spam- en virusfilter Comendo en de applicatie BackupFence voor externe opslag. Comendo filtert e-mails van klanten in een eigen datacenter en heeft daarmee een effectief antwoord op de steeds maar toenemende hoeveelheid spam en virussen. Met BackupFence kunnen gebruikers hun e-mails onderhoudsvrij extern opslaan.

Voor kleine en middelgrote ondernemingen (mkb) is het met de introductie van een Nederlandstalige versie eenvoudiger om Comendo te gebruiken. Leverancier Mensys verzorgt de administratieve afhandeling voor het doorverwijzen van het e-mailverkeer en het instellen van het rapportagecentrum. Hierna worden alle e-mails via Comendo gerouteerd en komen schoon van spam en virussen binnen. Gebruikers kunnen via een eigen inlogpagina binnenkomende e-mails controleren en instellingen wijzigen.

Voor gebruikers van een e-mailserver is het niet nodig om een anti-spamprogramma op de verschillende desktops te installeren. Alle e-mailverkeer naar één domein kan in een eenvoudige handeling aangesloten worden op de faciliteiten van Comendo, tegen geringe kosten en geheel Nederlandstalig.

Mensys brengt ook een Nederlandstalige versie van BackupFence op de markt. Met BackupFence kunnen gebruikers hun e-mails onderhoudsvrij extern opslaan en daarmee een betrouwbare opslag realiseren voor e-mailarchieven. Deze archieven zijn 24 uur per dag beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-29T14:42:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.