Managed hosting door True

WS_FTP Secure Server Web Transfer Module

Dit artikel delen:

SCOS Software introduceert de WS_FTP Secure Server Web Transfer Module van Ipswitch. Gebruikers krijgen hiermee beveiligde toegang tot de WS_FTP Server 6.1.1 via hun browser om eenvoudig informatie te kunnen delen, zonder dat zij desktopsoftware hoeven te installeren.

Met de WS_FTP Server Web Transfer Module kunnen medewerkers en externe partners verbinding maken met bedrijfsnetwerken om eenvoudig en veilig informatie te delen. Geautoriseerde gebruikers hebben alleen een computer met internet nodig om veilig bestanden van en naar de server te kunnen up- en downloaden. Zij kunnen zelf mappen aanmaken en verwijderen op een remote server. De WS_FTP Server Web Transfer Module kan tevens worden gebruikt om gevoelige informatie uit te wisselen. In een omgeving met zowel Macs als pc's is het niet eenvoudig om één product te vinden dat transparant, flexibel, ongebonden en veilig is.

De nieuwe module zorgt volgens SCOS voor een betere bedrijfsvoering door geautoriseerde gebruikers vanaf elke willekeurige browser via HTTP- en versleutelde HTTPS-protocollen te verbinden met de WS_FTP Server. Hiervoor hoeft geen software geïnstalleerd te worden en er blijven geen bestanden op de computer achter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-09T15:38:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.