Nieuwe SPAMfighter Exchange Module

Dit artikel delen:

SPAMfighter heeft een nieuwe versie van zijn spamfilter voor Microsoft Exchange uitgebracht. SPAMfighter Exchange Module versie 3.4.2 bevat ondersteuning voor een taalfilter in Windows x64-bit, verbeterde spamfiltering en nieuwe features.

Een langverwachte toevoeging op SPAMfighter Exchange Module( SEM) is de update van het taalfilter dat nu ook Windows x64-apparaten ondersteunt. Hiermee worden mails in onbekende talen tegengehouden.

Ook de standaardspamfiltering is in deze nieuwe versie geoptimaliseerd. Spammers passen hun trucjes continu aan om spamfilters te kunnen ontwijken. Het is dus van groot belang dat gebruikers de nieuwste beveiliging hiertegen in huis hebben.

Ten slotte wordt er continu aan gewerkt om SEM zo efficiënt mogelijk met Windows 2008 te laten werken. Dit bezorgt Windows 2008-gebruikers de technologie om spam en andere e-mailbedreigingen tegen te gaan.

SEM-gebruikers kunnen kosteloos upgraden naar deze laatste versie. De updates verschijnen automatisch. Zo zijn gebruikers zonder extra inspanning altijd optimaal beschermd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-09T15:59:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.