Managed hosting door True

Acht nieuwe beheeroplossingen van CA

Dit artikel delen:

CA komt met acht nieuwe en vernieuwde oplossingen die CA-gebruikers in staat stellen hun it-omgeving te beheren, te besturen en te beveiligen (Enterprise IT Management - EITM). De softwareontwikkelaar biedt onder meer nieuwe producten voor nalevings- en risicobeheer in mainframe- en distributed computing-omgevingen.

Vijf van de aangekondigde CA-oplossingen zijn gericht op het verbeteren van bedrijfsbreed risicobeheer en helpen organisaties beter in te spelen op zowel externe regelgeving als interne prestatiedoelen. Een aantal oplossingen is specifiek ontworpen om naleving van SOX, PCI, HIPAA, COBIT en andere belangrijke normen te vergemakkelijken.

De overige drie door CA geïntroduceerde oplossingen passen automatisering toe om de it-omgeving af te stemmen op het bedrijf, de efficiëntie te verbeteren en de kosten te beperken.

Beheer

CA GRC Manager r1.5 biedt professionals op het gebied van risicobeheer, naleving en audits krachtige nieuwe mogelijkheden om risico- en nalevingsinitiatieven centraal en bedrijfsbreed te beheren. CA Security Compliance Manager is een nieuw product dat de it-beveiliging verbetert en naleving van wettelijke, bedrijfs- en overheidsvoorschriften vergemakkelijkt. Voor de aanpak van it-beveiliging en naleving door middel van platformonafhankelijke implementatie en beheer van meer specifieke, op rollen gebaseerde toegangsregels voor servers is er CA Access Control r12. Dankzij een geautomatiseerd distributie- en endpoint-updatesysteem kan CA Access Control vanaf één server duizenden eindpunten beheren en biedt het mogelijkheden voor grote implementaties.

CA Identity Manager r12 biedt organisaties mogelijkheden voor identiteitsbeheer, van de aanmaak tot de wijziging en verwijdering van identiteiten in zowel mainframe- als distributed-omgevingen. Met het nieuwe CA Software Compliance Manager kunnen organisaties de risico's en kosten gekoppeld aan softwarelicentiebeheer volgens de leverancier drastisch beperken.

Afstemmen

CA IT Process Manager is een nieuw product dat de oplossingen van CA voor Data Center Automation versterkt door it-processen in het hele datacenter te automatiseren. Met CA Advanced Systems Management r11.2 probeert CA klanten een leveranciers- en platformonafhankelijke oplossing te bieden die een gestroomlijnd beheer van fysieke en virtuele serveromgevingen mogelijk maakt.

Het laatste nieuwe product, CA OPS/MVS Event Management and Automation r11.6, automatiseert het beheer van z/OS-systeembronnen. Het biedt daarnaast een SOF-voorziening (Switch Operations Facility) waarmee beheerders van mainframesystemen snel de staat van complexe Enterprise Systems Connection- en Fiber Connectivity-infrastructuren kunnen controleren en beheren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-11T13:18:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.